Hearts4People BodyVitaal

Wij verzorgen diverse check up voor zowel particulieren als het (internationale) bedrijfsleven. Afhankelijk van de vraagstelling adviseren wij u welke check-up het beste bij u of uw organisatie past. Het gaat om preventief medisch onderzoek die inzicht geven in uw conditie en gezondheid.


Goed werkgeverschap
U heeft als werkgever belang bij een goede algemene gezondheid van uw medewerkers. Want gezonde medewerkers presteren beter. Laat uw medewerkers daarom regelmatig een health check-up doen. U kunt bij ons terecht voor een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) met keuze uit diverse health checks. De resultaten van de onderzoeken gaan direct naar de werknemer. Als werkgever kunt u een geanonimiseerde groepsrapportage ontvangen. Check welke keuringen voor u of uw medewerkers van toepassing zijn.


Particulier
Ook particulieren zijn van harte welkom voor een health check-up bij BodyVitaal. Bent u voor uw werk vaak langere tijd van huis? Draait u wisselende (nacht)diensten? Of doet u werk waarbij er geestelijk en lichamelijk veel van u geëist wordt? Of bent u benieuwd naar uw algehele gezondheid? U kunt uw gezondheid laten checken met een medische keuring. Zo weet u zeker dat u veilig uw hobby of werk kunt uitoefenen. Een geruststellende gedachte!


BodyVitaal Health Check
De zorgprofessionals van BodyVitaal vormen een gespecialiseerd team met onder andere een cardioloog, een internist-vasculair geneeskundige en gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen begeleid.

De medische check-ups van BodyVitaal duren ongeveer drie uur. In die tijd doen we alle onderzoeken die nodig zijn om een medisch zeer zorgvuldig oordeel over uw gezondheid te kunnen geven. De onderzoeken worden beoordeeld door ervaren specialisten. Zij weten hoe belangrijk een goede diagnose is en gaan dan ook bijzonder zorgvuldig te werk. Direct na alle onderzoeken krijgt u de uitslag. Daarna wordt er alle tijd genomen om die zo duidelijk mogelijk met u door te nemen.


U heeft keuze uit diverse Health Checks.

BasisCheck
Na een intake door een verpleegkundige en de arts, volgt een uitgebreid lichamelijk onderzoek, een laboratoriumonderzoek van bloed en urine en een ECG.

CardioCheck
Aanvullend op de BasisCheck wordt een inspanningstest en echo’s van het hart en halsvaten gemaakt door een cardioloog.

Interne Check
Aanvullend op de BasisCheck wordt een intern onderzoek gedaan, een radioloog maakt een uitgebreide echo van de buikorganen.

GynaecoCheck
In samenwerking met het Women’s Healthcare Center in Amsterdam, wordt de GynaecoCheck aangeboden. Er wordt een volledig onderzoek van de vrouwelijke organen en naar de risico’s op hart- en vaatziekten gedaan.

Complete Check
Aanvullend op de BasisCheck wordt een CardioCheck èn een Interne Check gedaan.


De prijzen voor de check-ups kunt u telefonisch of per e-mail bij ons opvragen.